Какво ще направите, ако се събудите и откриете 750 000 долара

...
Какво ще направите, ако се събудите и откриете 750 000 долара
Коментари Харесай

Двойка преведе $750 000 на непознат, той ги профука СНИМКИ

Какво ще извършите, в случай че се разсъните и откриете 750 000 $ в банковата си сметка? За младия рапър Абдел Гадия това не е фантазия, а преживелица, в която е основен воин. 24-годишният автралиец разкрил сумата в сметката си един ден, в който просто станал от сън.

Това било резултат от банкова неточност, поради която младо семейство му изплатило стотици хиляди. Средствата били предопределени за покупка на дом. А съдбовната случайност била дело на неверен номер, въведен при банковия трансхер.

Случаят е от далечна Австралия, а делото по-неприятния проблем се гледа в съда на град Сидни.

В сметката на Абдел пристигнали цели $759,314. Те били част от прехвърлянето на анонимна двойка, която капарирала парцел.

Виждейки се с толкоз пари, младият мъж решил да не губи време. Той си купил златни кюлчета за близо $600 000 от един магадин, а от различен си купил скъпи монети за още $110 000.

С остатъка си купил гримове, облекла и валута.



След като бил задържан поради грешката той в началото отричал парите да са в него, сочат документите по делото. Впоследствие той си признал и разказали, че сумата просто се изсипала в сметката му.

В това време ужасената двойка недоумявала какво се случва със средствата им, които не пристигнали в нужната сметка.

Днес младият мъж, който има опити за рап кариера, е изправен пред съда. Срещу него има заведени две каузи, по които се признава за отговорен.

Очаква се съдът да се произнесе по делото му при започване на декември. Младият реализатор обаче не губи времето си. Той е описал случая в рап ария.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР